Budgetcoaching / TAS Tarieven

Ik hoor je denken; betalen voor een budgetcoach terwijl je misschien al moeite hebt met het betalen van je rekeningen of terwijl je eigenlijk wilt gaan sparen? Toch is deze investering in jezelf het zeker waard! Je krijgt in korte tijd vaardigheden aangeleerd die je de rest van leven kunt gebruiken om de balans in je budget te behouden. Daarnaast zijn er ook veel werkgevers die op dit gebied willen meedenken met hun medewerkers en misschien (een deel van) de kosten op zich willen nemen. In de meeste gevallen verdienen de kosten van een budgetcoach zichzelf sneller terug dan verwacht, gezien men na de coaching in staat is om structureel geld te besparen.

Onderstaande pakketten en bedragen zijn opgesteld zodat u van te voren weet waar u aan toe bent. Mocht u andere wensen of vragen hebben dan is dit uiteraard bespreekbaar en zullen we tijdens het vrijblijvende kennismakingsgesprek kijken welke aanpak het beste bij u past.

Particulieren:

  • Alle vermelde prijzen zijn inclusief 21% BTW.
  • Het is mogelijk om de bedragen van de pakketten in termijnen te betalen.
  • €0,19 per km reiskosten

Bedrijven:

Alle vermelde prijzen zijn exclusief:

  • €20 eenmalige administratiekosten per pakket/dienst
  • 21% BTW

 

Intakegesprek gratis

Losse afspraken: €60 per uur

Thuis Administratie Serviceabonnement (TAS): €70 per maand

Deze service is speciaal voor mensen die moeite hebben met het bijhouden van de administratie of het begrijpen van alle lastige brieven die ze krijgen. Elke 2 weken kom ik (voor 45 min) langs om de administratie en eventuele brieven door te nemen tevens kunt u mij dan al uw vragen stellen. (Veel gekozen door senioren)

Administratie & Balans: € 250

Budget Balans: € 475

 

Belasting

Belastingaangifte: € 36,30
Inclusief: het aanvragen van een voorlopige aanslag en eventuele toeslagen

 

Studenten

Wat ga ik doen? Ik ga kijken naar jouw inkomsten en uitgaven. Wat moet je betalen en waar kun je keuzes maken om te besparen. Ook ga ik je papieren ordenen en een (digitale) administratie opzetten. Zo ontstaat JOUW persoonlijke begroting en administratie.

Tijdens dit traject kun je gratis gebruik maken van begeleiding via mail/ telefoon/sms/app en je ontvangt gratis het administratiepakket. De tijd die we nodig hebben hangt af van jouw persoonlijke situatie en wensen.

Kosten: € 18,- tot max. € 23,- per uur. Je leeftijd geldt als uurtarief.

 

Jong Volwassenen/Zelfstandig wonen

Wij zullen dan 2 keer (van 1,5 uur) bij elkaar komen om de administratie te ordenen en op te zetten.

Kosten: € 100,-

Workshops op aanvraag!