Business administration Tarieven

Tarieven

Of u nu een starter bent of u bent al vele jaren als ondernemer actief, elk bedrijf is uniek en kent zijn eigen administratieve en fiscale aandachtspunten. Geen onderneming is dus gelijk aan een andere, dus zoeken wij altijd naar een maatoplossing in de vorm van een vast “all in tarief” dat specifiek afgestemd is op uw bedrijf. Duidelijke heldere afspraken vooraf en geen hoge declaraties achteraf.

Wat zijn de voordelen van een “all in tarief” ?

 • Flexibel:
  u bepaalt zelf welke werkzaamheden door ons gedaan worden en welke u liever zelf doet.
 • Kostenbesparend:
  u betaalt niet per uur maar per maand.
 • Duidelijk:
  vooraf inzicht in de volledige kosten voor een heel boekjaar.
 • Gespreide betaling:
  geen grote uitgave in een keer, maar gespreid betalen in 12 maandelijkse termijnen.
 • Zekerheid:
  geen hoge declaraties achteraf.

Alle vermelde prijzen zijn:

 • per maand
 • exclusief 21% BTW
 • exclusief maandelijkse kosten boekhoudsoftware* (* prijs afhankelijk van inschrijfdatum KvK)

Uur tarief: €60

Keuze uit 3 pakketten: Brons, Zilver, Goud:

Pakket Omschrijving Voor wie
Brons Brons all-in administratie pakket voor de eenmanszaak zonder personeel. U verwerkt zelf uw administratie en BTW-aangifte. Wij maken uw balans en winst- en verlies rekening op. Wij maken ook de inkomstenbelasting op voor u en uw partner. Ideaal voor de ZZP’er met een kleine administratie die niet BTW geregistreerd is. U doet een deel van uw administratie zelf, waardoor uw kosten lager zijn. Wij staan altijd voor u klaar met advies op maat.
Zilver Zilver all-in administratie pakket voor de eenmanszaak zonder personeel. Uw volledige administratie professioneel verwerkt. Wij nemen alles voor u uit handen zodat u zich kunt richten op de dagelijkse werkzaamheden van uw bedrijf. Ideaal voor de ZZP’er die geen omkijken wilt hebben naar zijn administratie.
Goud Goud all-in administratie pakket voor de grotere eenmanszaak zonder personeel. Uw volledige administratie professioneel verwerkt, inclusief jaarrekening. Wij nemen alles voor u uit handen zodat u zich kunt richten op de dagelijkse werkzaamheden van uw bedrijf. Ideaal voor de ZZP’er die zijn administratie professioneel verzorgd en ook een jaarrekening opgemaakt wilt hebben.