Business administration

GMS Advice and Services neemt de financieel-administratieve dienstverlening voor starters en ZZP-ers/Freelancers op professionele wijze uit handen. Dat betekent dat u geen zorgen meer heeft over de boekhouding van uw onderneming.

GMS heeft een hele moderne manier van boekhouden.
We noemen dat heel mooi web-based, maar hebben als het nodig is ook persoonlijk contact met u. Dat maakt GMS totaal anders dan het traditionele administratiekantoor. De dingen die automatisch kunnen, doen we automatisch. En de dingen die denkwerk vereisen, doen we samen met u. We maken de boekhouding simpel en leuk.

Starters

Veel mensen hebben wel eens met de gedachte gespeeld om een eigen bedrijf te beginnen. GMS Advice and Services helpt ondernemers in spé met het starten van een bedrijf.

Wat is er nu leuker dan het begeleiden van een startende ondernemer. De starter komt met veel kennis van zijn eigen werkzaamheden binnen, maar op administratief gebied is hij vaak nagenoeg blanco. Wij kunnen als u wilt meegaan naar gesprekken met de bank, de belastingdienst en andere instanties.

Voor de startende ondernemer verandert er veel ten opzichte van een situatie in loondienstverband, dus enige hulp is vaak zeer welkom. De Kamer van Koophandel is één van de instanties die de starter goed op weg kan helpen. GMS Advice and Services is er voor de persoonlijke begeleiding en voor het probleemloos laten verlopen van de financiële bedrijfsvoering.

Denk hierbij aan begeleiding bij de inschrijving in het handelsregister van de Kamer van Koophandel, opstarten van de administratie, openen van een zakelijke bankrekening en aanmelding bij de belastingdienst als startende ondernemer.

ZZP-ers/Freelancers

Een goede administratie is niet alleen verplicht, maar ook heel belangrijk voor alle ondernemers en zeker voor een ZZP-er. Er wordt wel eens gezegd dat een ZZP-er het hardste werkt van alle werkende mensen in Nederland.

Denk maar eens aan alles wat er geregeld moet worden: de inkoop, de planning, de uitvoering, de acquisitie, de facturatie, de betaling van facturen en dan ook nog eens de boekhouding! Om maar niet te spreken van de blauwe enveloppen die meestal minder goed nieuws betekenen. En vaak staat u er helemaal alleen voor met al deze verplichtingen.

Onder het motto “doen waar je goed in bent” zijn de meeste ZZP-ers ooit met hun eigen bedrijf begonnen. Dat geldt ook voor ons: we doen waar we goed in zijn. Het begeleiden en adviseren van ZZP-ers en het voeren van hun financiële administratie met alle bijkomende werkzaamheden.

GMS Advice and Services is er voor de persoonlijke begeleiding en voor het probleemloos laten verlopen van de financiële bedrijfsvoering.