Budgetcoaching / TAS

Je wilt inzicht krijgen in je inkomsten en uitgaven. Je hebt hulp nodig bij het stellen en halen van financiële doelen. Of je weet gewoon niet meer hoe je je administratie op orde krijgt. Dan wil ik je hierbij complimenteren bij de eerste stap die je nu genomen hebt.

Het is vaak moeilijk om te erkennen dat je de grip op je financiën even kwijt bent en vaak nog moeilijker om hiervoor hulp te vragen. Dit is zeker niets om je voor te schamen. Het leven wordt namelijk steeds duurder en complexer. Bovendien leren we vaak te weinig over het leren omgaan met geld, hebben we geen tijd voor het bijhouden van een administratie of wordt het overzicht in de financiën niet helder door de digitalisering.

Een budgetcoach ondersteunt en stimuleert jou als persoon, met als doel het vergroten van jouw financiële zelfredzaamheid.

Samen zorgen we weer voor overzicht, duidelijkheid, maken wij goede afspraken met eventuele schuldeisers en onderzoeken wij samen de eventuele besparingsmogelijkheden. Zo werken we samen aan een financieel gezonde toekomst. Op mij kun je rekenen!

Ik bied hulp en ondersteuning aan:

  • Particulieren
  • Studenten (ook Internationale studenten)
  • Jong volwassen (die zelfstandig gaan wonen)
  • Senioren

Mijn persoonlijke missie is om jou/jullie financieel zelfredzaam te maken. Dit betekent dat je na een coachingstraject zelfstandig aan de slag kunt en mij niet of nauwelijks meer nodig hebt. Sommigen vinden het fijn wat nazorg te blijven houden en nog tweemaal per jaar een uurtje af te spreken om zo alles op orde te houden; anderen willen na het coachingstraject helemaal zelfstandig verder. Beiden is prima.

In mijn werk vind ik respect en ook openheid tijdens de coaching heel belangrijk. Ik zal je niet beoordelen op hoe een bepaalde financiële situatie is ontstaan, liever kijk ik naar de toekomst. Hoe gaan we vanaf dit punt werken aan een overzicht en het behalen van jouw financiële doel (en). Openheid en eerlijkheid zie ik graag van beide kanten. Ik kan je het beste helpen als je alles wil en kunt delen wat betreft de financiën. Ik begrijp dat dit soms lastig kan zijn en ik geef hier dan ook de tijd en ruimte voor. Daarnaast ben ik van mening om alles op een positieve manier te benaderen. Ik zal ook eerlijk zijn als ik zie dat ik je niet verder kan helpen of een bepaald gedrag zie terugkomen die een negatieve uitwerking heeft op je financiële situatie.

Bovenal wil ik er een fijn traject van maken voor beiden, waar ook zeker ruimte is voor een persoonlijk gesprek en wat humor. Hiermee hoop ik vooral een stuk positiviteit en ook fun mee te geven als het op budgetteren aankomt!